MY FOLLOWER YANG CUTE, CANTIK DAN COMEL. Terima kasih kerana follow (^_^)

~WARNING : THIS SITE CONTENT MORE PHOTOS LEAST WORDS INCLUDE CURRENT ISSUES SUCH AS ISLAMIC, MOTIVATION, CONTROVERSY, SENSITIVE ISSUES, POLITICAL, SECRET, SOCIAL, EDUCATION and PERSONAL MATTER~

Wednesday, September 14, 2011

Israel : VIDEO & GAMBAR KEKEJAMAN ISRAEL LAKNATULLAH TERHADAP PALESTIN

 Mengingatkan tentang betapa sukarnya umat Islam di negara lain untuk beribadat & menegakkan syiar Islam, berbeza dengan negara kita yang aman damai....

SELAMAT BERJUANG - BROTHERS
Kita selalu menyalahkan bangsa Arab yang tidak membantu rakyat Palestin, tetapi cuba kita lihat disekeliling kita, walaupun kita sesama Islam & tinggal di negara & tempat yang sama, adalah mampu kita untuk menguatkan hubungan silaturrahim. Kalau sesama kita pun sukar untuk kita bersatu-padu, salahkan diri kita sendiri terlebih dahulu... 
Saya teringin untuk melihat umat Islam bersatu-padu umpama adik-beradik kandung, sedarah & sedaging bermula daripada saudara terdekat kita. SUSAH SANGAT KE UNTUK KITA REALISASIKANNYA???
Punca rakyat Palestin terus disembelih oleh Israel laknatullah ini salah satu punca utamanya kerana kita tidak bersatu padu umpama buih yang tidak bernilai apa-apa di lautan yang senang dibawa ke hulu hilir yang menyebabkan kita senang untuk dihapuskan....... 
 ANDAI TAK DAPAT KITA MENENTANG ISRAEL LAKNATULLAH DENGAN MATA PEDANG, BIARLAH MATA PENA MENJADI SALAH SATU SENJATA UNTUK MENEWASKAN MEREKA...


"Video Kekejaman Israel Laknatullah di Palestin"
Apabila melihat video klip ini yang dikongsikan oleh sahabat saya, wujud perasaan yang amat bersalah membiarkan rakyat Palestin ini secara berterusan dizalimi oleh rejim #Israel Laknatullah ini, hinggakan saya termimpi di dalam tidur saya...

Mengalir air mata saya melihat rakaman-rakaman di dalam video ini bagaimana
seorang gadis diperkosa 100 orang tentera Israel kemudian tentera Israel laknatullah ini dengan sengaja membiarkan gadis ini tanpa sehelai urat benang ditengah-tengah deretan rumah-rumah dengan hanya mampu diperhatikan oleh rakyat-rakyat #Palestine yang sedang bersembunyi, dalam masa yang sama tentera Zionis ini menghalakan muncung senjata ke arah sesiapa yang cuba untuk menyelamatkan gadis tersebut.
Tiba-tiba, datang seorang pemuda Palestin yang cuba mendukung untuk menyelamatkan gadis tersebut, yang akhirnya pemuda tersebut di tembak sehingga mati...

Bagaimana anak kecil di tembak berdepan...
bapa yang mendokong anak di bedil bersama anaknya...
ibu ibu di bawa lari depan suami dan anak anaknya...
wanita dirogol dan diperkosa semaunya...
manusia ditanam hidup hidup...
hanya kerana tidak mahu mengingkari lafaz kalimah tauhid.

Sedangkan kita sendiri tidak sampai hati untuk menonton rakaman ini, bayangkan perasaan rakyat Palestin yang terpaksa menghadapinya setiap hari.. Bayangkan jika keadaan ini terjadi kepada keluarga kita...

"YA ALLAH,
Engkau bantulah rakyat Palestin,
Engkau hentikanlah kekejaman terhadap mereka...
Engkau Ampunkanlah segala dosa-dosa kami andai mereka terus dizalimi lantaran kesilapan dan kelemahan kami..."..

http://2.bp.blogspot.com/_jHuooQTCYXc/SzIV7gDDMhI/AAAAAAAAFPQ/sfPm1n6UdJA/s400/bodysnatched.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_jHuooQTCYXc/SzINAt11uDI/AAAAAAAAFPA/h3cRDK3zH4Y/s400/body+organ+sales.jpg 
http://3.bp.blogspot.com/_TmED4DTHvIY/TS__UgD9C3I/AAAAAAAAWdQ/R2f-77GY-lU/s400/israel_organ_harvest.jpg
http://previous.presstv.ir/photo/20090825/pirhayati20090825020206343.jpg
http://i.current.com/images/asset/898/915/60/phpDJHmxu.jpg
http://1.bp.blogspot.com/_g-kczWwrhOU/TJkpOhxzvlI/AAAAAAAAAsU/eNNIV7cOpag/s1600/organ+traffic.jpg
http://www.uruknet.info/pic.php?f=8scheperhughes_organ_trafficked.jpg
http://www.missfidget.com/wp-content/uploads/2010/06/heart_transplant_surgery.jpg
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRqCz-RN7HEDqTBnH8tyv8NsnkGopY08CXYkOKN2ZN2Ih2Cc7FISWZgLfic
http://www.intmensorg.info/images/israelimilitary.jpg
http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/media/blogs/blog/16/Gaza_by_Latuff2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_hKOdTFZsTY0/Sqb64pNnpTI/AAAAAAAAQP0/FIxltzIpNmY/s400/organs.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-BopJx-lI1rw/TZK3mRJFErI/AAAAAAAAABQ/cgIzMKnLovg/s1600/Murdered+Lebanese+baby.jpg
Bayi Wanita Lebanon yang dibunuh Israel laknatullah...


Gambar Penggalian Yahudi di Bawah Masjid Al-Aqsa - Islam

Penggalian di bawah Masjid Al-Aqsa sedang dijalankan

Luangkanlah masa untuk membaca tentang kejadian masa lalu dan yang akan datang. Anda mestilah benar-benar mengetahui apa yang berlaku di Palestin pada hari ini. Ketahuilah apa yang Zionis lakukan dan yang lebih penting anda tahu mengapa dan kenapa.

Pertama. Lihatlah pengalian di bawah Masjid Al-Aqsa. Cukup cemas, bahaya dan merosakkan asas binaan Masjidil Al-Aqsa. Jika sebelum ini anda membaca melalui portal dan media yang berat sebelah. Kini saksikanlah sendiri kerosakan yang teruk akibat kerja pengalian ini. Keretakkan merata-rata di tiang besar, lantai dan dinding masjid yang suci bagi umat Islam.


Penggalian yang merosakkan asas binaan masjid Al-Aqsa

Pihak Israel sedang menggali di bawah Masjidil Al-Aqsa. Mereka mengakui secara terbuka niat mereka untuk menghancurkan Masjidil Al-Aqsa untuk "membangkitkan semula "Temple of Solomon." iaitu Kuil Sulaiman.

Arkeologi dan ahli kaji sejarah mengetahui bahawa runtuhan "Kuil Sulaiman" terletak di bawah Masjidil Al-Aqsa. Kita tidak tahu berapa dalam penggalian tersebut, namun kita tidak boleh berdiam diri dan membiarkan sahaja perkara ini berlaku. Ini memerlukan perhatian dunia Islam.

Saudara Islam seluruh dunia harus tahu apa yang berlaku dan kesan pengalian ini. Ini satu kebenaran yang mengejutkan.

Mereka begitu bangga dengan hasil kerja mereka (gambar di bawah masjid)

Kubah emas
bukanlah Masjidil Al-Aqsa tetapi adalah Masjid Batu bergantung "Dome Of The Rock. Setiap kali Masjidil Aqsa diucapkan di media, mereka akan menunjukkan Masjid " Dome of the rock" sebagai Masjidil Al-Aqsa. Sehingga orang ramai tidak mengetahui yang mana satu Masjidil Al-Aqsa yang sebenarnya.

Dome Of The Rock

Ini merupakan cara Zionis. Mungkin sehinggakan Masjidil Al-Aqsa dihancurkan, umat Islam tidak mengetahui akan kehancurannya. Menjadi kewajipan umat Islam untuk tahu yang mana satu masjidil Al-Aqsa yang sebenarnya.

Artikel Bangunan Masjid Al-Aqsa yang Sebenarnya, mengungkap penipuan Zionis

masjidil Al-Aqsa yang sebenarnya

Kenapa pencerobohan harus dilakukan kepada Masjidil Al-Aqsa? Adakah disebabkan nilai tanahnya atau lain-lain sebab musabab yang dikehendaki oleh Yahudi!

Nabi Sulaiman A.S Dan Rahsia Yang Tertanam Di Bawah Masjidil A-Aqsa

Berbalik kepada sejarah silam kisah Nabi Sulaiman AS atau Raja Sulaiman yang bertanggungjawab membina apa yang dikenali sebagai Kuil Sulaiman". Nabi Sulaiman As berbeza dari Nabi-nabi yang lain kerana baginda di beri Allah SWT boleh menguasai umat manusia, dan bangsa jin.

Nabi Sulaiman ditugaskan dengan menyebarkan ayat-ayat Allah SWT iaitu: keyakinan dan ibadah dalam hanya SATU tuhan sahaja. Perkara ini menjadi perhatian Nabi Sulaiman dimana terdapat kaum-kaumnya yang kuat mengamalkan ilmu sihir dan okultisme (ilmu ghaib). Baginda memerintahkan pengawalnya untuk pergi ke seluruh negeri dan merampas setiap buku, naskah, kitab-kitab yang tertulis segala ilmu sihir dimana amalan sesat ini diajar untuk berhubung dengan pemanggil roh. Amalan ini berkaitan berkaitan dengan jin dan setan.

Dalam Islam kita tahu bahawa ilmu sihir adalah haram. Al-Quran mengatakan kepada kita bahawa Jin dan Manusia tidak boleh berhubung kait walaupun hidup di dimensi yang sama dengan manusia, tetapi tidak boleh berkomunikasi antara satu sama lain. Jin tidak dapat dilihat, mereka boleh melihat kita, tapi kita tidak dapat melihat mereka. Tidak wujudnya seperti Jin "baik" atau membantu, kerana setiap jin yang bercakap dan berinteraksi dengan manusia secara langsung dilarang oleh Allah SWT.

Jadi arahan Nabi Sulaiman AS supaya mereka membawa kesemua buku, kitab yang berkaitan dengan ilmu sihir kepadanya, dan kemudian baginda kuburkan semua buku, kitab dan apa jua yang berkaitan dengan amalan ini dimana baginda fikirkan paling selamat iaitu tidak akan ada sesiapa yang boleh mendapatkan atau mencurinya.

Baginda menanamkan buku-buku ajaran sihir itu di bawah tapak kuil tersebut. Baginda melantik beberapa orang kesatria yang di kenali sebagai "Knights of the temple of Solomon" (Knight Templar) untuk menjaga kuil Sulaiman itu siang dan malam.

Lambang Knight Templar yang digunakan

Kesatria melakukan tugasan yang diberikan pada awalnya. Selepas Nabi Sulaiman a.s wafat, The Knights menemui apa yang terdapat di bawak kuil itu. Mereka menyedari akan kepentingan perkara ini, rahsia amalan sihir berada di hujung jari mereka. Mereka mencuri dan mula berlatih. Mereka pindahkan kitab-kitab dan mula berlatih dan mengamalkan. Mereka benar-benar jauh dari agama Nabi Musa dan Allah SWT. Dan tenggelam di bawah kuasa dan pengaruh Iblis. Kerana ritual yang mereka jalankan, mereka dengan segera menjadi orang yang berpengaruh dan terkaya di negara itu. 

Ahli okultisme menegaskan bahawa Syaitan memberi penghargaan kepada pengikutnya dengan kekayaan duniawi. Mereka boleh membuat apa sahaja seperti memberi dan menerima rasuah, maksiat, kerosakan di bumi, dan banyak lagi yang menyimpang dari ajaran sebenar di dalam Islam. Mereka juga percaya bahawa Syaitan meyakinkan mereka, melalui para imam dan pendeta tinggi, bahawa 'kuasa' itu adalah Allah yang nyata.

Selama berabad-abad, naskah itu diseludup ke Eropah, dan Kesatria Templar menggelarkan mereka sebagai "Free Mason". Dengan kekuatan yang terkumpul, mereka pantas menyebarkan pengetahuan ini di seluruh dunia melalui kumpulan-kumpulan rahsia.

Semua ini dilakukan dengan satu tujuan iaitu mengikut kehendak tuhan Syaitan dan sebagai langkah untuk menyambut kedatangan Dajjal bermata satu yang mewakili syaitan di bumi. Simbol mereka adalah piramid dan di atasnya terdapat "all seeing eye" yang bermata satu. Perlu diketahui bahawa orang Mesir kuno juga mempunyai tuhan yang bermata satu dikenali sebagai Mata Ra dan Mata Osiris. Ingat bahawa ilmu hitam adalah diajar dari orang-orang kafir dari Mesir kuno.

Tuhan Ra

Tuhan Osiris (gambar duduk)

Jadi jika freemason sudah mendapat hak dan kekayaan di dunia dan "harta rahsia" ini. Mengapa semua tertumpu untuk menghancurkan Masjidil Al-Aqsa?

Sebenarnya mereka sedang mempersiapkan kedatangan tuhan mereka iaitu "Dajjal".

Apa Yang Islam Dan Nabi Muhammad SAW Memperingati Kita Tentang Kedatangan Dajjal

1. Dalam Islam kita tahu Dajjal adalah Nabi palsu. Dajjal akan meniru seperti nabi sejati dalam segala hal. Nabi yang sebenar adalah Nabi Isa AS yang akan datang semula untuk memerintah dunia dari Jerusalem. Jadi disitulah Dajjal akan tiba di atas tanah suci, Jerusalam.

2. Nabi Muhammad SAW berkata kepada kami bahawa Dajjal dikeluarkan dari dunia ini. Dengan demikian ia telah berada di planet ini sejak zaman Rasulullah SAW. Kami diberitahu bahawa Dajjal akan hidup di bumi selama 40 hari (satu hari seperti setahun, satu hari seperti sebulan, satu hari seperti seminggu, dan selebihnya seperti hari biasa Ingat 1 tahun surgawi. Adalah sama dengan 1000 tahun manusia. anda melakukan matematik). Ini membuktikan bahawa ia adalah jin yang kuat, seperti jin boleh hidup selama ribuan tahun.

3. Semua Nabi-nabi memperingatkan kaum mereka tentang Nabi palsu ini.

4. Nabi Muhammad SAW pernah memberitahu kedatangan Dajjal dan memperingatkan kita untuk mengetahui bahawa Allah SWT tidak "bermata satu". Dajjal juga akan mempunyai perkataan kafir di dahinya. Nabi Muhammad SAW juga memberi amaran, bahawa setiap Muslim setelah mendengar "kedatangan" Dajjal perlu memaling muka daripada memandang wajah Dajjal. Dan membelakangkan dan terus berjalan menjauhkan diri darinya. Tidak melihat ke arahnya, atau berjalan ke arahnya. Jangan ingin tahu dan Nabi SAW memberi amaran bahawa orang yang terkuat imannya akan diuji dan mudah boleh jatuh korban fitnah Dajjal, kerana Dajjal adalah "Master of Deception".

Zionis pernah menyebut bahawa kawasan diantara sungai Nil dan Furat sebagaimana adanya "tanah yang dijanjikan". Mereka harus membina kuil asal untuk menyambut kedatangan Dajjal.Jadi Di Mana Tapak Kuil Sion Yang Asal?

Bukti arkeologi dan sejarah membuktikan bahawa runtuhan kuil asal Sion adalah di bawah Kuil Sulaiman. Ini sebabnya mengapa yahudi/zionist ingin menghancurkan Masjidil Al-Aqsa supaya mereka dapat membangunkan semula kuil dibawah Masjidil Al-Aqsa.

Gambaran Temple of Solomon oleh pelukis

Perkara ini menjelaskan mengapa Kerajaan AS begitu baik dengan Israel. Mereka mempunyai tujuan yang sama, dan kepercayaan bersama. Mereka bekerja untuk sebuah kekuatan yang jauh lebih besar, dan jauh lebih jahat dan penuh dengan penipuan. Inilah sebabnya mengapa dasar luar negeri AS adalah pro-Israel, bahkan mereka mengetepikan rakyat mereka sendiri. Inilah sebabnya mengapa mereka membiarkan Palestin diserang berkali-kali. Mereka memang berniat untuk menghancurkan Masjidil Al-Aqsa. 

Replika Solomon's Temple

Dan inilah sebabnya mengapa mereka menggambarkan orang-orang Arab dan Muslim sebagai pengganas. Mereka ingin menghasut dan mengubah dunia supaya melawan dan membenci orang Islam, kerana faktanya adalah, orang-orang yang akan terus mempertahankan Masjid Al-Aqsa adalah orang-orang Muslim. Muslim memahami pentingnya Masjidil Al-Aqsa, ia adalah kiblat pertama umat Islam. Oleh kerana itu orang-orang Muslim adalah musuh dajjal dan Amerika adalah murid-murid Dajjal.

Dalam Al-Quran mengatakan bahawa salah satu tanda akhir zaman sebelum kedatangan Dajjal adalah runtuhannya Masjidil Al-Aqsa yang sedang berlaku sebagaimana yang anda baca ini.

Semoga Allah SWT melindungi kita semua dari kejahatan Dajjal dan pengikutnya. Semoga cahaya Islam bersinar terang dari sebelumnya.

Dan bukti kedatangan Dajjal dan akhir zaman adalah kehancuran Masjidil Al-Aqsa.

(sumber)

Terowongan di bawah Masjid al-Aqsa yang dibuat oleh Israel jelas-jelas merupakan pelanggaran hukum internasional. (Foto diambil pada 3 Februari 2007)
 
http://halaqohdakwah.files.wordpress.com/2010/01/secrettunnel_503_6939.jpg


http://1.bp.blogspot.com/-8zYR_XaAWQE/T4wfxQRJYlI/AAAAAAAAB3g/Coj7GQilikc/s1600/8mr23.jpg
http://i420.photobucket.com/albums/pp285/isuhangat/Isu%20Hangat/aqsa.jpg
Al-Aqsa Foundation menyeru agar umat Islam bersatu untuk menghentikan penggalian di bawah komplek Masjid Al-Aqsa yang dilakukan oleh Yahudi Israel, sambil mengatakan bahawa mereka telah menerima foto-foto terbaru yang menunjukkan pendudukan zionis Israel telah mempercepatkan dan semakin mengembangkan penggalian mereka dalam situasi yang belum pernah terjadi sebelumnya. sumber-
  http://wongalus.files.wordpress.com/2010/06/d8a7d984d8a7d982d8b5d989_d981d98a_d8aed8b7d8b1.jpg

 


2 comments:

  1. time kasih sbb berkongsi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih juga kerana sudi membaca entry saya ini..

      Delete