MY FOLLOWER YANG CUTE, CANTIK DAN COMEL. Terima kasih kerana follow (^_^)

~WARNING : THIS SITE CONTENT MORE PHOTOS LEAST WORDS INCLUDE CURRENT ISSUES SUCH AS ISLAMIC, MOTIVATION, CONTROVERSY, SENSITIVE ISSUES, POLITICAL, SECRET, SOCIAL, EDUCATION and PERSONAL MATTER~

Friday, May 14, 2021

KELEMAHAN ISRAEL

Pada hari ini, Israel telah merancang untuk menyerang Palestine drp darat (selepas pertahanan udara mereka terjejas, lapangan terbang ditutupdan ada beberapa sistem penangkis Missile "canggih" mereka rosak diserang roket-roket Hamas.

 Mengimbas kembali Sejarah yahudi laknatullah ini sejak drp dulu lg, Yahudi terkenal sebagai bangsa yang pengecut & lari drp peperangan drp zaman nabi lagi. Bila Islam menang, dorang akan kembali & claim kemenangan berkenaan disebabkan pengorbanan dorang juga 😪.


Dorang terkenal sbagai bangsa yang angkuh disbbkan otak dorang yg genius, sangat kejam tiada perikemanusiaan, pengecut amat takut kepada kematian ttp antara kekuatan mereka ialah, yahudi laknatullah ini dpt menyatu-padukan yahudi diseluruh dunia (rujuk sejarah perjanjian yahudi semasa memilih Palestin untuk mereka duduki dgn alasan Palestine "kononnya" negara yang nenek moyang mereka "pernah" duduki & terletaknya solomon temple di bawah Masjidil Aqsa. Rujuk ttp yahudi dpt satu padukan yahudi 1 dunia. Rujuk deklarasi Balfour 1917 》》》https://www.bharian.com.my/rencana/agama/2018/01/378331/yahudi-tiada-hak-tuntut-bumi-palestin).

IsraHell akan berpakaian lengkap walaupun hanya berhadapan dengan kanak-kanak, betapa pengecutnya dorang. Kekejaman sorang terbukti apabila sniper IsraHELL berhenti mengubah strategi drp membunuh kanak-kanak Palestine kpd "cuma" mencacatkan anggota badan sehingga kudung kaki kanak-kanak berkenaan, kanak-kanak ditangkap tanpa bicara kemudian disiksa di dalam penjara sehingga gila sebelum dilepaskan. Bagi mereka, kanak-kanak ini perlu dilakukan sedemikian kerana kanak-kanak ini akan menjadi pelapis kpd mujahiddin di PALESTIN.

Antara kekuatan IsraHELL, bangsa ini bongkak disbbkan mendapat sumbangan senjata drp British dan kewangan drp US. US pula bermusuh dgn RUSSIA, China & Korea Utara, cuba fikirkan apa yg akan jadi klu ALLAH takdirkan 3 negara besar ini menyokong musuh US (Palestine), tercirit US & IsraHELL lari. YANG PENTING, UMAT ISLAM PERLU BERSATU-PADU yg menjadi perkara yg amat Israel laknatullah takuti. Palestine xdpt nk bergantung kpd negara2 arab disekelliling dorang yg lebih menjaga perut dorang & dana drp US, ttp negara2 Arab ni perlu sedar yg anjing2 Israhell ni xkan kenyang, akan digigit pula negara2 dorang lps puas meratah Palestine. 

Walapun Palestin dikelilingi negara-negara Arab yg "hebat", tetapi negara-negara ini lebih mementingkan diri menjaga kepentingan dengan Israel demi menjaga "tembolok" sendiri.


Sebelum kita menyalahkan negara-negara Arab yang tidak bersatu, cuba kita tanyakan diri kita, apa usaha kita yang telah kita lakukan untuk menyatu-umat ISLAM disekeliling kita, cukup bersatukah kita??? 

"SEMOGA KITA & UMAT ISLAM TERUS BERUSAHA UNTUK BERSATU PADU (bermula drp sekeliling kita terlebih dahulu) YANG MUNGKIN MENJADI ASBAB DOA-DOA KITA ALLAH MAKBULKAN DEMI MEMBEBASKAN PALESTIN DRP CENGKAMAN DAN KEKEJAMAN REJIM ISRAEL LAKNATULLAH, INSYALLAH".

Hasbunallah wani'mak wakeel.

#PrayforPALESTINE

#SavePalestine

#GazaUnderAttack

#SaveGAZA

#FreePALESTINE

No comments:

Post a Comment