MY FOLLOWER YANG CUTE, CANTIK DAN COMEL. Terima kasih kerana follow (^_^)

~WARNING : THIS SITE CONTENT MORE PHOTOS LEAST WORDS INCLUDE CURRENT ISSUES SUCH AS ISLAMIC, MOTIVATION, CONTROVERSY, SENSITIVE ISSUES, POLITICAL, SECRET, SOCIAL, EDUCATION and PERSONAL MATTER~

Tuesday, October 05, 2010

Dream car or just dreaming...

Dream car or I just day dreaming.hahaha. First time jumpa kat Petaling Jaya, tepi kedai masa nak breakfast, terus jatuh hati sampai sekarang, takde penggantinye lagi. Tau-tau wife aku pun berkenan jugak, ade la can nanti kot.
Tapi, just day dream kot..hahaha...
Just wait & see...
Tunggu ekonomi stabil dulu (^_^)...







video
Video honda civic vs honda cbr


3 comments:

  1. tak lama lagi kau pkai honda ni la ya hadi. hahaha...

    tiff needell...
    antara driver euro yg aku minat

    ReplyDelete
  2. Aku berangan jer lebih Mat, tunggu kucing berjangggut baru aku bole pakai..hahahaha...

    Mana bole biarkan asyik ko jer yang drift kat Tawau nie.hahahaha..

    ReplyDelete
  3. namanya tiff needell pn aku xtahu, yang aku kenal sting jer....hahaha...

    ReplyDelete